Danish summer by Louie LouisPhoto: All rights reserved Louie Louis
Dive into another playful collection by the danish children’s clothing brand Louie Louise with lots of details like giant denim bows that are also large pockets for treasures, cool surfing dog prints, nautical stripes and summery polka dots. We have chosen a small selection from this comfortable and fun collection, in stores now, to show you. To see more visit www.louielouis.dk

Photo: Skagen, Denmark All rights reserved TripAdvisor.dk

3 thoughts on “Danish summer by Louie Louis

  1. hei snuppa:)))
    For noen friske herlige bilder du hadde her da – kjempefestlig og det skal jo ungene være spør du meg!!!!!!
    Men av og til lekre,og de klærne fra Sagen er helt skjønne!!!!!! Skal rapportere omkvalitet så snart de er i bruk…prøver å fortelle snuppeluppa mi at det kke er skoleantrekk dette her men det er vel med henne som med moren,-når noe er nytt og fint vil man jo gjerne bruke det!Forskjellen er at moren ikke sitter i sandkassen og lager supper,klatrer i trær etc…om du skjønner ;)))) Om du vil ha flere Sagen bilder kan du bare bli venn med dem på Facebook…det var der jeg fant bildene!!!
    toveklem:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.